Referanser

Jeg er veldig takknemlig og stolt over mine referanser og hvis du er fornøyd med undervisingen min, vil jeg bli svært takknemlig dersom du etterlater en hyggelig referanse du også. Du kan gjerne velge å være anonym. Vær obs på at din tilbakemelding vil bli publisert på denne siden.

Legg igjen en kommentar

86 Svar til Referanser

 1. Anja Dahl

  Jeg skriver på vegne av min sønn som nå i i et helt skoleår har gått til undervisning hos Maha .
  Takk og pris det finnes slike dyktige folk som kan undervise . Det har gjort så karakteren har gått fra en 3 til nesten en 5.
  Ikke det at karakteren betyr alt , men mestringsfølelsen og gleden ved forståelsen er verd gull !!
  Det har ikke alltid vært like lett å få 10.ende klassingen avgårde hele veien til Oslo, mye klaging og sure gruff, men det veier opp når han kommer strålende fornøyd tilbake og føler han har lært masse.
  Han og meg er så utrolig takknemlige – all ære til dere som klarer å undervise og forklare så folk forstår. Takk .
  Vennlig hilsen Anja Dahl

 2. Anonym

  du er en flink lærer.

 3. Tuva

  Hei, jeg ville bare si tusen takk for hjelpen. Jeg bestod på tentamen i år og jeg tror mye av grunnen var at jeg jobbet hos deg i år.
  Når neste tentamen nærmere ser jeg fram til resten av timene våre.
  Tusen takk for at du underviser på en sånn måte at de aller fleste kan forstå matte på en ny og annerledes måte. ❤️Før jeg begynte hos Hanan slet jeg veldig med Matematikk, men nå synes jeg at Matte ikke er så ille lenger. Jeg anbefaler Hanan til alle som synes at matte er en utfordring.

 4. Fredrikstad jenta✨

  Tusen hjertelig takk for god undervisning, Hanan⭐️❤️Jeg er virkelig fornøyd❤️ Jeg anbefaler alle som sliter med matematikk å ta seg en tur til verdens beste matematikkhjelper, you won’t regret it?❤️

 5. Guro

  Jeg går bachelor i økonomi og administrasjon, og er ekstremt takknemlig for all den gode hjelpen jeg har fått fra Hanan. Hun er veldig flink til å lære bort, og gjør matten forståelig. Etter disse timene skjønner jeg mye mer, og det er takket være henne⭐️ Tusen hjertlig takk! Anbefales på det sterkeste.

 6. Maia

  Veldig takknemlig for all hjelp jeg har fått av Hanan!! Jeg går bachelor i økonomi og administrasjon og slet veldig med matten helt til jeg fikk hjelp herfra! Nå skjønner jeg mye mer. Anbefales til alle som sliter med matte ??☺️

 7. Sabriin

  Jeg er så takknemlig for all hjelpen jeg har fått fra matematikkhjelpen.⭐️Hanan er en flått lærer. I løpet av den lille tiden jeg har vært hos matematikkhjelpen har jeg lært masse. Jeg gikk fra 3 til 5 i matte og anbefaler med det sterkeste og benytte seg av tilbudet i matematikkhjelpern.

 8. Ilyas 2py elev

  Jeg synes Emel er en flink lærer. Hun lærer bort matte på en morsom og lærerik måte. Hun lærer bort matte på en enkel og forståelig måte. Hun lærer oss matte på en enkel måte og er i stor grad tålmodig med sine elever.

 9. Ali R1 elev

  Siden ca. åtte uker har jeg vært på mattekurset med Sara, hun er flink til å forklare i matte. Det hjelper mye også sin undervisning for meg på skolen. Jeg er veldig fornøyd med henne og anbefaler de som kommer etter meg for å få nytte av hennes undervisning. I tillegg til sin oppførsel er hun åpen og hyggelig person.

 10. Yahye r1 elve

  I de korte tidskursene jeg har studert hos Sara, kan jeg ærlig si at hun har vært en av mine favoritt matematikklærere, NOENSINNE. Virkelig, hun har hjulpet øke min matte med minst 2 og en halv nivå, og jeg er veldig glad for dette. Alt jeg vil si er takk Sara og de som skal gjøre r1 i fremtiden, og når du kommer hit, be Sara om å være din lærer

 11. Amina

  Shokan er en grei lærer, hun kan mye i matte og hun er morsom synes jeg.

 12. 1p elev

  Emel er en fantastisk lærer og hun har lært meg veldig mye som jeg syntes var vanskelig før. Hvis det var noe jeg ikke forsto greide hun alltid å forklare på en god måte! Tusen takk for hjelpen!

 13. Vemund

  Denne høsten har jeg hatt mattetimer hos Hanan. Hver time har virkelig vært en fornøyelse, og jeg føler at jeg har lært masse. Hun har virkelig vært opptatt av at jeg skal skjønne hva vi jobber med, og ikke bare pugge det. Hun gir innsikt i den matematiske verdenen, og ser elevene sine på en helt unik måte. Tusen takk, Hanan, for mange gode mattetimer, med latter, engasjement og lærdom. Kommer faktisk til å savne det! Anbefaler alle andre å benytte seg av tilbudet til matematikkhjelperen. Dere vil ikke angre!

  PS: matte kan faktisk være fredagshygge ?

 14. Elev S2

  Takk, Hanan. Hun var veldig fornøyd! Jeg kan ikke huske hun noensinne har vært positiv til matteundervisning og slettes ikke noe som har blitt påtvunget! Takk skal du ha!

 15. Tidligere R1/R2 elev fra katta

  Hei!
  Vil seriøst anbefale Hanan til alle som føler de sliter litt i matte/realfag. Hun har en tendens til å smitte engasjement over på andre og jeg kan garantere deg at du går opp 1-3 karakterer 😉 Jeg gikk opp fra sånn 4 i karakter på ungdomsskolen til å ligge på 5/6 på videregående (tok R1 og R2). I dag går jeg på NTNU og har fått stort sett bare B i mattefagene. Jeg har blitt så engasjert i matte takket være Hanan! Syntes nesten det var trist å ikke ha flere timer med henne 😛

 16. Alfred

  Hanan er en utrolig talentfull og flink mattelærer. Jeg har aldri hatt en stor interesse for matte, ettersom jeg ikke har forstått mye av det, men Hanan fikk meg til å forstå på en enkel måte, og hun har fått meg interesert i faget! Nå liker jeg faktisk matte, svært godt til og med! Hun er tålmodig og hjelper deg med å forstå. Hun er rett og slett ufattelig flink! Jeg er kjempe-fornøyd!
  🙂

 17. Marthe

  Jeg har aldri hatt noe stor interesse for matte men Hanan hjalp meg med å forstå matte på en enklere måte. Hun er veldig tålmodig og forklarer igjen helt til du forstår. Hanan hjalp meg fra stryk i 1yp matte til å bestå. Helt supert!!

 18. R2 elev

  Hanan er en veldig flink og hyggelig mattelærer. Hun er veldig tålmodig og forklarer gjerne flere ganger til du har forstått det. Hver gang Hanan forklarer noe virker det som om det er noe av det letteste i verden. I tillegg til at hun roser og oppmuntrer andre til å like matte. Det gjør at man får motivasjon og lyst til å jobbe mer med matte. Ved å delta på GeoGebra kurset lærte jeg veldig mye. Så nå tror jeg at jeg vil spare mye tid på eksamen ved å løse oppgaven på GeoGebra.

 19. S2 elev

  Hanan jeg er veldig takknemlig for at du ga meg anledningen til å delta på geogebra kurset du satt. Var veldig lærerikt og relatert til eksamen jeg skal ta meg til høsten. veldig bra forklart og demonstrert. synes jeg lærte veldig mye av dette kurset. håper flere andre elever får nytte av denne muligheten sånn at de også kan være sikre på å bruke denne programvaren.

 20. 2p elev

  jeg har 2p matte. lærte veldige mye fra dette kurset, Hanan gikk gjennom oppgavene veldig nøye. jeg lærte veldig mye særlig om regresjon. henne er veldig flink. (Hanan)

 21. 2p - matte privatist elev

  Jeg har alltid slitt med matte, spesielt med Geogebra. Bare en undervisning med Hanan har medført en mye bedre innstilling hos meg.
  En flinkere matte lærer skal man lenge lete etter! Hun blir ikke lei av å forklare, og er alltid villig til å hjelpe elevene sine. Dette burde alle
  lærere, spesielt matte lærere lære av. Nettopp fordi matte krever mye tålmodighet!

 22. Emilie

  Hanan er veldig hyggelig og imøtekommende, jeg er veldig fornøyd meg hjelpen jeg får. Hun er tålmodig og god til å forklare samtidig som du gjør stykkene selv, noe som gjør at du lærer 🙂 Har for første gang på lenge følt at matte er gøy og at jeg har kontroll, det er kejmpe deilig. Jeg skal fortsette å gå hit så lenge hun kan hjelpe meg!

 23. Aisha

  Jeg har strøket i S1 eksamen, og hadde ikke noe motivasjon lenger. Men etter å ha vært noen timer hos Hanan så har hun gitt meg styrke og motivasjon til å klare S1 eksamen. Jeg er takknemlig for det . 🙂

 24. Mikael

  Jeg var veldig fornøyd med hjelpen fra Hanan, fkk noen gode fokuserte timer i matte. Hyggelig og inspirerende.
  Anbefaler dette på det sterkeste for å forbedre karakterene.

 25. S1

  Jeg er takknemlig for den hjelpen jeg fikk fra matematikkhjelperen! Jeg har lært utrolig mye. Sabrena er kjempe flink til å lære bort, jeg anbefaler henne på mitt sterkeste 🙂

 26. Marie

  Jeg er veldig fornøyd med hjelpen jeg har fått! Gikk fra strykkarakter til en 3er og mye er grunnet veldig god hjelp fra Hanan:) Jeg har aldri hatt noe interesse for matte, men etter å ha vært noen timer hos Hanan har dette snudd seg!

 27. Didrik Tarøy

  Utrolig fornøyd med Hanans læremåte. Hun viser stor interesse for faget og du merket at hun virkelig har lyst til at du skal lykkes! Anbefaler alle som trenger litt ekstra hjelp innen matematikken å benytte seg av Hanan

 28. Matte 2p

  Jeg er veldig fornøy med arbeid til matematikk hjelperen , lærte veldig mye som ikke trodde jeg kunne. Veldig tålmodig og nøyaktig med arbeid deres , anbefaler på det høyeste. Jeg er veldig glad for at Sabrina tok den tiden og sitte og lære meg !

 29. Faren til VG1 elev

  Hei; vi hadde gleden av å bruke matematikkhjelperen til vår datter i VG1 og vi har bare positive erfaringer som vi gjerne deler med andre. Sabrina gjorde en kjempeinnsats, er entusiastisk og flink til å lære bort; anbefales på det varmeste!

 30. Faren til ungdomsskoleelev

  Jeg er svært fornøyd med Hanan og hennes hjelp. Hun har en praktisk og pedagogisk tilnærming til faget, hvilket gjør det enkelt å forstå og morsomt å lære. Takk for hjelpen!

 31. Matematikk 2PY Zamzam Aden

  Jeg er takknemlig over hjelpen jeg har fått av Hanan. Jeg trodde aldri jeg ville like å jobbe med matte, men etter et par timer hos Hanan har jeg fått en ny holdning til matematikk:) Jeg hadde matte eksamen i dag ,og det gikk bedre enn forventet takket være Hanan 🙂 Hvis dere sliter med matte så anbefaler jeg Hanan på det sterkeste.

 32. Muna 2p

  Jeg har i mange år mistet håpet for matematikken. Hanan ,har vært den som har hjulpet meg å nå mine mål for matematikken. Hun er flink og har god kompetanse for faget. Jeg setter stor pris påhjelpen jeg har fått fra henne. Hanan anbefales sterkeste for alle.

  Hilsen fra en voksen jenta som går på VG2

 33. Matematikk 2P Sundas

  Jeg vil begynne med å takke deg Hanan 🙂 jeg har alltid trodd å lære meg matte er det vanskeligste jeg kan forestille meg. Noen måneder siden så jeg på fb siden din og de kommentarene du fikk. Jeg ble så inspirert av den stemmen du hadde med matte at jeg bestemte meg hvis en eller annen gang jeg skal lære meg matte må det bli av hun (matematikkhjelperen 🙂 Du har alltid motivert meg for å jobbe 🙂

 34. Anniken, 1 VGS

  Jeg er utrolig fornøyd med helpen deres! Jeg har lært flere måter å regne matematikk på og synes nå det er gøy med matte. Med 5 på mattetentamen er jeg storfornøyd og kunne ikke klart det uten dere. Tusen takk 🙂

 35. Ingunn, 10. Trinn

  Hanan hjalp meg til å forstå at jeg faktisk kunne mer matematikk enn jeg trodde. Jeg ble trygg og skjønte at jeg kunne løse oppgavene på flere måter. Målet var å få 4 i stedet for 3 på tentamen og det målet nådde jeg.

 36. amin 8c matte

  jeg er ganske fornøyd med hjelpen/timene. de har hjulpet meg ganske mye for eksempel fra 2 i karakter til 4 og det setter jeg stor pris på.
  jeg lærer noe nytt nesten ver gang og jeg klarer nesten de vanskeligste oppgavene på skolen.

 37. Hamna

  Jeg er veldig takknemlig for at jeg møtte Hanan. Hun var hjulpet meg mye dagene før tentamen. Uten hjelpen hennes ville matte for meg i dag forsatt vært innviklet og vansklig. Utrolig fornøyd med hjelpen. Matte har ikke altid vært mitt sterkeste fag, men i dag ligger jeg på ett høyt nivå som jeg håper å holde. Alt takket være Hanan som hjelper meg med å forstå!

 38. Lobna

  Jeg er veldig glad for at jeg møtte Hanan. Hun har hjulpet meg med å innse at jeg ikke er så dårlig i matematikk som jeg trodde jeg var. Hun forklarer deg på en enkel og logisk måte og du skjønner hvorfor det er som det er.
  Utrolig takknemlig for all hjelpen Hanan har gitt meg 🙂

 39. Simran Kaur Gill

  Jeg er utrolig fornøyd med den hjelpen jeg har fått fra Hanan, hun er den beste mattelæreren jeg har vært borti. Jeg har fått en utrolig framgang ved hjelp av henne! Gøy å være en av de smarte i klassen 🙂
  Hanan er flink til å forklare, og god til å motivere. Før var matte en av mine dårlige fag, som nå har blitt et av mine sterkeste fag. Hun har klart meg å bevise at matte ikke er et kjedelig fag, når du kan du kan det ordentlig så er det faktisk veldig gøy! Det finnes virkelig ikke bedre Mattelærer enn Hanan!:)

 40. Karoline Straume

  Hanan er dessidert den beste mattelæreren jeg noen gang har hatt. Hun kan veldig mye matematikk, men det viktigste er det at hun klarer å formidle stoffet på en forståelig måte og får matte til å bli gøy. Hun har også gitt meg som elev en overbevisning om at dette kan jeg mestre. Hanan er flink til å skape god kontakt og det virker som at hun ikke bare bryr seg om det faglige, men også om å høre hvordan man har det.
  Har du behov for en matematikklærer finnes det ingen bedre enn Hanan!

 41. SB

  Jeg har tatt 1P mattekurs med gode Hanan! 🙂 Bare i løpet av noen månender har jeg vi klart å komme oss gjennom mesteparten av kapitlene før jeg avga eksamen i matten.
  Jeg er rett og slett ett null i matte, og har lært veldig mye gjennom den korte perioden jeg hadde kurs med henne.
  Hvis hun klarer å få en som meg til å få litt bedre forhold til matte, kan hun hjelpe alle. Det er garantert!
  Hun anbefales på det sterkeste!

 42. Mari

  Jeg har tatt S2 matte privatist. Jeg tenkte egentlig at jeg kunne greie dette på egenhånd, men da jeg tok et par timer hos Hanan fikk jeg en økt motivasjon og forståelse for faget. Jeg hadde ikke hatt matte på 5 år og måtte sette meg inn i alt på nytt.

  Hanan så raskt hva jeg kunne, og hva jeg måtte freshe opp fra gammelt av. Dessuten lærte hun meg hva som var det viktigste til eksamen, noe jeg hadde brukt mye lenger tid på selv. Jeg er superfornøyd med Hanan som lærer. Hun er flink til å lære bort, veldig hyggelig og ikke minst motiverende.

  Vil anbefale matematikkhjelperen til alle, også deg som er privatist og egentlig kunne ha lest faget på egenhånd.

 43. Tina Sharma

  Det er så deilig å kunne bli bedre, og være en av de som kan mest i klassen når det gjelder matte! Du kommer forberedt til matte timene i klassen, og tenker «dette lærte jeg på mattekurset i går, barnemat!» Og du ser gode resultater på prøver ikke minst.

  Først tenkte jeg at dette bare skulle bli sløseri av penger, men det viste seg og være helt det motsatte. Det er virkelig hvert det, og det aller beste, du blir motivert til å bli bedre, og blir god i det du trenger hjelp til. Jeg er svært fornøyd med valget mitt, og vil mer enn gjerne fortsette! 🙂

 44. Hege Riborg

  Jeg har fulgt siden over tid og lest spørsmål og svar. Jeg er imponert over det jeg har sett. Jeg er en dame på over 50 år og arbeider som lærer nå på mellomtrinnet. Jeg underviser i matematikk og jeg tar etterutdanning nå. Det Matematikkhjelperen formidler av entusiasme for faget og hvordan man kan lære mer i faget, er inspirerende. Mange elever og studenter trenger støtte med motivasjon og kunnskap. Det å få svar akkurat når man trenger det via FB eller i det virkelige liv, på Lambertseter bibliotek, er flott. Alle bibliotek trenger en slik matematikkhjelper. Lykke til videre!

 45. Carolina

  Jeg er så heldig som har funnet deg som lærer. Undervisningene dine er kjempe lærerikt og du er et person som er kjempe engasjert med det du gjør. Jeg er veldig fornøyd med undervisningene dine!

 46. Halima

  Jeg er heldige som har vært elev hos ei fantastisk jente flue av matematikk kunnskap..Sabrin jeg lærte mye av deg og ser faktisk opp til deg også..Takk for alt hjelpen jeg har fått av deg og de gode latter timene sammen med deg..Du er ei jente med hjerte av gull..Og Hanan er mitt forbilde frem over, du lærte meg at jeg ikke skal gi opp uansett hva og du har styrket meg slik jeg kan stå på mine bein igjen…

  Til sist sier jeg tussen hjertlige takk for alt..Måtte Allah belønne dere med beste plass i Janah

 47. Jasmin

  Jeg har gått hos Matematikkhjelperen en stund nå, og det jeg har merket og setter høyest er utviklingen jeg har sett både i matte og kjemi. Hanan må ha en magisk evne til å forklare eleven hva matte krever, den vanskelige matten blir plutselig simpel.
  Sabrena (kjemi) forklarer på en oversiktlig og tålmodig måte og gir ikke opp før en har fått med seg alt.

  Lærerene er dyktige og har en god pedagogisk undervisning tilrettelagt for elevens behov.

  Dette anbefales på det sterkeste!

 48. Merve

  I dag hadde jeg matteeksamen og det er faktisk aller første gang jeg satt og følte at jeg fikk til oppgaver!
  For meg så har matte alltid vært helt uforståelig, så det at jeg satt og faktisk visste hva jeg skulle gjøre under eksamen(!) i dag, var en utrolig deilig følelse. Jeg fikk opplæring av søteste Sabrena som er født i 94 og student – men gud så dyktig hun er! Det tok ikke mange timer eller dager hvor jeg forsto ting med matten som jeg synes var så vanskelig å skjønne før. Jeg merket at jeg ble mye mer interessert også, sannsynligvis fordi jeg følte jeg hadde en større mestringsevne. Sabrena er virkelig en engasjert person og hun tar seg all tiden til å få deg til å forstå det hun forklarer. Hadde jeg ikke visst hvor gammel hun var, hadde jeg trodd hun var en erfaren lærer til nå! Jeg har faktisk aldri hatt en bedre mattelærer i hele mitt liv fra førsteklasse til tredje i videregående! Matte er et fag som man ikke kan lese seg opp til, man må jobbe med det også. Ikke minst trenger man en flink lærer. Tusen takk til Hannan og Sabrena som gjør alt dette mulig!! Jeg setter utrolig stor pris på det! Vær så snill og aldri slutt! <3

 49. Hajrah

  Gikk fra å få 1 på første prøve til 3+ på mattetentamen! Tallene snakker for seg selv! Hun har løftet meg veldig opp, anbefales til alle som trenger litt hjelp i matte og til alle som sliter veldig!

  Takk Hanan!

 50. Martin

  Veldig flink lærer som er tålmodig samt flink til å forklare på ett morsomt og pedagogisk måte!

  Anbefales!

 51. Peri

  Helt perfekt! Jeg, den verste mattehateren og med all den matteproblematikken, er seriøst blitt glad i matte. Flinke lærere som på flere måter løser oppgaver med deg og gir seg ikke før du har fått det inn i hjernen. Jeg vil absolutt anbefale alle som har gitt opp matten om å ta kontakt med disse damene! 🙂

 52. Nidha

  Hanan er den mest engasjerte og hjelpsomme læreren jeg har hatt! Hun har ikke noe problem med å gjenta ting på hundrevis av forskjellige måter til du har forstått det. Hun er alltid i godt humør og gjør matte til et morsomt fag! Jeg har selv 1t matte og har gått glipp av mye undervisning pga sykdom , og Hanan har gjort det lettere for meg å få med meg alt jeg har gått glipp av, slik at jeg ligger på lik linje med resten av elevene i klassen. Hun har mye kunnskap å lære bort og jeg er veldig fornøyd med læringsmetodene og alt i alt å være elev hos Hanan:) anbefales !

 53. Amena

  Er kjempeforøyd med måten du lærer på ser en forbedring i matte egenskapene mine. Jeg har ikke vært så lenge hos deg og ser en forbedring allerede, er kjempeforøyd og ser alltid opp til matte timene:-)

 54. sara

  Jeg er kjempefornøyd med matematikkhjelperen min Sabrena. Hun har vekket motivasjonen min for matte og inspirerer meg hver gang. Jeg gleder meg og ser alltid frem til matte timene.

 55. Camilla

  Tusen takk Hanan, for at du hjalp meg å komme meg igjennom matten på lærerhøgskolen! Du er en utrolig inspirerende person med stor fasinasjon og kunnskap om faget som smitter over. Du var så flink til å «kartlegge » problemene jeg hadde, og satte deg godt inn i emnene jeg skulle lære. Jeg som hadde store hull i matematikkkunnskapene mine fra langt tilbake, fikk disse lysene som mange hadde snakket om i mange år til å faktisk dukke opp! Du er en engasjerende og flott lærer! Håper du alltid vil gjøre det du gjør nå, å hjelpe både voksne og barn/ungdom med å få bedre kunnskap i matte! Vi trenger det og vi trenger deg!
  Da kan jeg takke deg for at jeg, etter 7 år, endelig har fått papirene på endt lærerutdanning! Hurra!

 56. Margrethe

  Flink og engasjert lærer som motiverer og underviser sine elever på en utmerket måte. Positiv, støttende og elsker matte-det sprer glede og lyst til å lære faget! Min datter fikk få timer med Hanan i vår. Positiv opplevelse- gikk opp en karakter til eksamen:-) Anbefales !! Vil du lære matte har du all mulighet hos Hanan. Ring meg gjerne om ønsker referanse. Margrethe 97954077

 57. Jeanette

  Hanan er veldig dyktig. Jeg var med hun i ca. 2-3 måneder og karakteren ble mye bedre. Hun bryr seg utrolig mye om elevene sin og er opptatt at vi forstår. Hun er den beste mattelæreren jeg har hatt og jeg anbefaler å ha hanan som mattelærer!!

 58. Nicolay Bugge

  Jeg kom til Hanan bare noen uker før min R1-eksamen hvor mye av stoffet var ukjent for meg og på den korte tiden har vi gått igjennom store deler av pensumet, hvor veldig mye av det nå sitter godt. Hanan forstår virkelig hvordan man lærer bort kunnskap, noe man merker fort på tiden man lærer matte med henne, anbefaler virkelig å ta kontakt om du leter etter mattehjelp, du lærer veldig mye!

 59. S1 elev

  Tusen takk for hjelpen Hanan 🙂
  Jeg fikk utrolig bra hjelp med sannsynlighet og gode råd til eksamen ..
  Anbefaler alle å kontakte henne, hun er super flink til å forklare 🙂

 60. Nathalie

  Hanan er en dyktig lærer som virkelig har en god forståelse for faget sitt.
  Jeg har hatt matte S1, og har slitt veldig med blandt annet med funksjoner. Hanan har en læremåte som gjør matte veldig mye enklere, hun er tålmodig og forklarer godt. Jeg har hatt mange ulike mattehjelpere, men jeg må bare si at Hanan er den beste! Jeg har hatt eksamen i matte S1 i dag, og jeg har aldri vært så fornøyd når jeg har levert en eksamen. Hadde det ikke vært for den hjelpen og forståelsen jeg har fått av Hanan hadde jeg aldri greid eksamen min i dag. Jeg vil anbefale alle som trenger hjelp med matte til å kontakte Hanan, hun er positiv og brenner for faget sitt 🙂 Nå er plutselig matte veldig mye morsomere enn det var 🙂

 61. Jente fra Fredrikstad;-)

  Jeg har virkelig ikke likt matte.. Jeg strøk og var skikkelig nedenfor og tenkte «dette klarer jeg ikke»… Helt til jeg fikk hjelp av Hanan!! Hun fikk meg til å tenke at dette her er så enkelt som bare det.. Viste meg flere enkle måter å løse oppgavene på.. Er kjempe glad over at jeg fikk hjelp av henne, Alhamdulilah.. Og selvfølgelig glemmer jeg ikke den dagen jeg var VELDIG forsølet og fikk en goood og varm kopp med tee… Du er en nydelige og dyktig jente,, og for å ikke glemme din søte familie 😉 Takk for alt søte Hanan.. Store klemmer fra meg langt borte i Fredrikstad;-)

 62. Mino

  Hanan er en blid og morsom lærer, som alltid kommer med te og kaker før hun starter timen sin.
  Hanan sier alltid, du klarer dette og ikke mist motet. Hun repeterer på en fin måte om og om igjen til det sitter i hodet , elsker det hun gjør, og det får deg også til å bli motivert. Hun er en utrolig flink lærer og bruker forskjellige metoder for å lære deg det du trenger. Jeg gikk fra å nesten ikke forstå noe til å forstå litt mer. Hun bruker den metoden å lære på som passer akkurat deg.

  Jeg mener Hanan kunne ha vært flott matte lærer på videregående 🙂 Kanskje den beste av alle .

 63. Roya

  Det er første gangen på mange år som jeg ser at mitt barn sitter og gjør matte oppgaver uten mas og mange kommentarer etter at hun har begynt hos Hanan.
  Hanan er en flink matte lærere som kan motivere en elev som alltid har hatet dette faget på grunn av dårlig forståelse. Hanan kan repetere og motivere så att hatet kan bli glede.
  Hun er tålmodig og har gode kunnskaper i faget. Er positiv og dyktig å motivere så at kanskje det umulige kan bli mulig en dag. Anbefaler henne sterk som matte lærere.

 64. Esra

  Jeg vil først si at jeg har hatt Hanan som lærer fra 9. klasse til 10. klasse. Og jeg ønsket jeg kunne ha henne før også. Hun er meget dyktig lærer ! Hun har mange kunnskaper og gi.
  Matten er ikke bare et yrke for hun, men det er en stor del av livet sitt. Hun ønsker å få alle elever til å like matte. For med hun, har jeg forstått at matte er GØY !
  Hun er veldig tålmodig og blir aldri lei av å fortelle på nytt og på nytt til du har forstått ! Har du virkelig lyst til å lykkes i matte så kontakt Hanan, du kommer aldri til å glemme det hun har lært!
  Hun har et godt hjerte, og stor medfølelse så hun forstår om du syntes matte er vanskelig!

  Men hun er en lærer som beviser at matte ikke er umulig å være god i. For hun sier det umulige tar bare litt lenger tid!

 65. David

  Jeg vil først begynne med å snakke om Hanan’s mottakelige og positive personlighet. Hennes tålmodighet under oppgaveløsning er enorm og hun er alltid på plass med te og kjeks før leksehjelpen starter!

  Hanan pleier før en oppgave å forklare tydelig hvordan man best mulig skal gå frem. Hun tar også ofte opp en penn og viser ved eksempel hvordan oppgaven best mulig løses.

  Jeg har ikke hatt så mange timer med Hanan. Jeg skulle fått tilbud om å jobbe med henne tidligere enn det jeg fikk, men de få møtene vi har hatt har vært veldig positive og avslappende, men ikke for avslappende! Oppgavene løser seg ikke selv.

  TA I BRUK HANAN TIDLIG. HUN SITTER MED NØDVENDIG KUNNSKAP!

 66. Elev fra Lambertseter VGS :)

  Jeg har hatt Hanan som leksehjelp- lærer i totalt 4 timer tilsammen, og har ved første møtet forstått hvor flink hun er i matte. Jeg har for første gang levert en tentamen hvor jeg var selvsikker på det jeg gjorde, og dette er pga to timer med repitisjon med Hanan. Hanan er en lærer som forstår seg på de som har vanskeligheter i matte, og bruker ulike læringstrategier etter behov. Etter hver eneste møtet med Hanan, har jeg bare likt faget mer og mer. Jeg er utrolig takknemlig for å ha møtt en så motivert matematikkhjelper. Jeg anbefaler Hanan på det sterkeste, og jeg kan garantere at du IKKE går i fra uten noe viktig kunnskap!

 67. Elev fra Stovner

  Jeg anbefaler Hanan på det sterkeste om du trenger en som er tålmodig og er flink til å lære bort! Hun blir aldri lei av å forklare, og når du først får det inn i hodet, sitter den der! Hun er motivert og elsker det hun gjør, og det får DEG også til å bli motivert. Hanan er virkelig drømmelæreren! Ikke lenge siden jeg har begynt med timer med henne, men de timene jeg har hatt så langt har vært fantastiske 🙂

 68. 1T-elev

  Jeg vil virkelig anbefale Hanan på det sterkeste! Hun er en utrolig flink lærer, som virkelig vet hva hun holder på med! Jeg gikk fra fire/fire+ på de fleste prøvene, til nå å få 6er! Det er nå mye mindre skummelt med matteprøver, for nå føler jeg at jeg faktisk forstår hva jeg holder på med!

 69. T-matte elev

  Hanan er en utrolig dyktig og engasjerende lærer som virkelig vil at eleven skal bli flinkere. Hun er flink til å lære bort, som gjør at matte blir gøy:) Anbefaler henne på det sterkeste!

 70. P matte elev

  Jeg vil anbefale Hanan på det sterkeste. Hun er en utrolig flink lærer og bruker forskjellige metoder for å lære deg det du trenger! Jeg gikk fra å nesten ikke forstå noe til å forstå ganske mye. Har allerede gått opp to karakterer takket være Hanan og det er fordi hun aldri gir opp på deg. Hun bruker den metoden å lære på som passer akkurat deg, og jeg kan nesten garantere deg at du vil bli ganske flink i matte om du blir undervist av Hanan, så sliter du eller trenger du hjelp med matte så er det bare å ta kontakt med henne så får du den hjelpen du trenger!

 71. Student fra høgskolen i Oslo

  Jeg vil anbefale Hanan til alle som trenger hjelp med matte! Jeg går på Høgskolen i Oslo og Akershus (allmenlærerutdanningen) og trengte hjelp , og Hanan hjalp meg og jeg forsto ting mye bedre, hun er flink til å forklare og veeeeldig tålmodig. Jeg trenger å få ting inn med teskje og det fikk jeg, hun forklarte på en rolig og forståelig måte og det gjorde at jeg for engangs skyld forsto matte!! Det har jeg ikke gjort tidligere! Hun er snill og hyggelig, det gjør at man føler seg trygg og kan spørre om absolutt alt man lurer på, til og med de spørsmålene man tror er «dumme», for det fins ingen dumme spørsmål når det kommer til matematikk! Jeg er veldig fornøyd med mattehjelpen jeg fikk, og håper at flere vil benytte seg av Matematikkhjelperen:)

 72. Bikila

  Til alle som synes matte er vanskelig eller til dere som blir skolelei og mister motivasjonen: Hanan anbefales på det sterkeste!
  Jeg syntes selv matte er en enkel og grei fag, men så begynte jeg på VGs. og mistet motivasjonen helt, som da medførte til karakternedgang. Etter noen timer med Hanan fikk jeg tatt igjen det jeg gikk glipp av og begynte å føle en mestringsfølelse, dermed kom både motivasjonen og karakterene gradvis opp.
  Hanan underviser på en enkel og lettfattelig måte. Hun kombinerer ulike teknikker og hjelpemidler for at elevene skal få mest mulig ut av timene. Hun vet også karakterkravene og jobber målbevisst!

  Jeg vil anbefale Hanan på det sterkeste!

 73. Elev fra Øraker

  Hanan er en utrolig flink lærer! På slutten av første året i 10 klasse så gikk jeg fra 2 til 3 etter bare 2 timer med hanan 🙂 Nå har jeg hatt et par timer til med henne og jeg ligger snart oppe på 4! 🙂 Hanan forklarer alt på en veldig fin og bra måte og du vil være skikkelig fornøyd! Hun er drømme læreren!

 74. Elev fra Katta

  Hanan er utrolig flink. Vanligvis lå jeg på en 3er i både 1T og R1, men allerede etter en dobbelttime med henne fikk jeg 5 på en prøve i R1. Jeg startet for et par uker siden og hun har hjulpet meg utrolig mye. Hun skjønner hva du sliter med og forklarer alt veldig klart.

 75. Anonym

  Når jeg gikk i barneskolen var jeg ikke noe interessert i matte, jeg synes det var vansekelig,bare kjempe kjedelig men så møtte jeg den beste læreren Hanan, Hanan hjalp meg med alt, hun viste meg hvorfor matte er viktig, hun hjalp meg helt til jeg ikke greide det og grunna Hanan så har jeg lært kjempe mye! jeg vet ikke hvordan jeg skal takke deg, tusen takk!
  jeg vil også si dem som får Hanan som Lærer er kjempe heldige, sånn lærer som Hanan kan man bare drømme om 🙂

 76. Ava

  Da Hanan begynte å undervise meg i matte,fikk jeg veldig god forståelse i det faget. Jeg innså at jeg begynte å å bli bedre, men det var ikke lett. Uten den hjelpen jeg fikk av Hanan, ville jeg slitet veldig mye. Matte var det faget jeg minst var glad i, men siden jeg fikk en god forståelse ble det bare gøy. Jeg har klart å gå ca opp en karakter, og det er jeg veldig takknemlig for, og med dette vil jeg takke Hanan siden hun hjalp meg veldig:)

 77. Jakshan Raja

  Fra dag 1 med Hanan forstod jeg at jeg hadde kommet til riktig lærer, hennes budskap ga meg en forståelse og kjærlighet til matte.
  Hennes egen måte og sjelden måte å beskrive forskjellige regnestykker, til og gi meg en forståelse innenfor matte, min matte har vokst på 2 forskjellige måter, både min karakter og kjærlig til matte. Det at det ikke hjelper å klage over alt, men å gjøre noe med det, legge inn innsats! jeg vil takke Hanan som har gitt meg denne tilliten, takk 🙂

 78. R1 elev fra Katta

  Jeg har fått privatundervisning fra Hanan siden 1vgs og har gått fra å få karafteren 3 til 4/5. I tillegg var jeg fast bestemt på at jeg skulle velge S-matte, fordi R-matte hadde definitivt blitt for vanskelig for meg. Der tok jeg feil: med Hanans hjelp VET jeg at jeg kan klare en 5 til standpunkt i R1, noe som var utenkelig for meg for et år siden.
  Det er definitivt noe spesielt ved Hanan, hun er ikke en hvilken som helst lærer, tevrt i mot. Hun er den beste læreren jeg noen gang har hatt. Kreativitet, erfaring og kunnskap er sikre faktorer, og sist, men ikke minst vet hun hva elevene sliter i og hvordan hun skal fikse det 🙂

 79. Bishan

  Jeg har hatt deg som leksehjelp i en kort periode og i den tiden har jeg forstått hvor godt du kan faget dit. Du ga dit beste og timen ble ikke ferdig før jeg forstå alt jeg trengte…

  Lykke til med andre sultne elever for du har løsningen for dem..

  Ønsker deg alt det beste i framtiden Hanan…

 80. 1T elev på Vgs:)

  Hei! ville komme med en tilbakemelding til Hanan:) Hun er en super mattelærer, og jeg anbefaler alle henne! hun har virkelig hjulpet meg mye med å få orden i matteregningene mine at jeg har blitt trukket opp enda mer i matte:) klarte å få 5 i t-matte og jeg var den eneste i klassen! Hanan er en fantastisk lærer! hilsen en elev fra nydalen vgs;)

 81. dagno

  Hei, takker for god hjelp i forbindelse med algebra/tallteori eksamen. Fikk den virkelig inn nå. 🙂

 82. Jasmin Mehrad

  Jeg har personlig sett resultat og det er først og fremst derfor jeg skriver dette. Å gå opp 1 karakter i begynnelsen av timene mine med Hanan er ikke verst! Jeg ser frem til flere lærerike timer.

  ALtså Hanan gjør det som trengs for at man skal skal forbedere seg. I mitt tilfelle har henne presset meg til å jobbe og sagt at ikke kunnskap er gratis. Er glad for at hun tørr å presse meg til å gjøre oppgaver. Det har gitt meg mot til å gidde å jobbe, noe som jeg forhåpentligvis vil fortsette med!

 83. Ilham Kaddouri

  Siden jeg har gått på skolen har jeg slitet med matematikken , som gjorde at jeg hatet matte. og legg merke til at jeg bruker ordet hatet , fordi nå regner jeg matte i fri tiden også.
  Fordi for bare noen uker siden møtte jeg Hanan, hun brenner for faget sitt og det smitta over meg på en veldig postiv måte , viss man ikke forstår noe , så har henne ikke noe i mot å gjenta det 40 ganger , på 40 forskjellige måter.
  Henne for det til å sitte i hjernen. jeg går i vg1 nå , og har strykket i mattematikk i 3 år , men etter bare 3 møter med Hanan gikk det sole klart opp til en 4 ,viss man vrikelig har lyst til å lære så har hanan lært meg at det går faktisk ann viss man bare får for det.jeg kunne ha skrevet en hel roman over vor takknemlig jeg er for privatundervisningen jeg får av Hanan at jeg ikke finner riktige ordene.Men viss man ikke vil sløse bor en eneste 50 øre , så må man ta kontakt med Hanan. Ikke nøl engang.Ekte matte skeni.

 84. Katinka Solli

  Jeg begynnte med matte timer hos Hanan , siden jeg har lenge slitt med å forstå matte. Etter ikke mange timer har jeg lært mye og jeg føler endelig at jeg forstår matte bedre. Jeg er veldig fornøyd å anbefaler Hanan på det sterkeste . Jeg fikk også min første 5 i matte og kunne ikke vært mer fornøyd. Hadde ikke forventet å gå fra en 2 til 5 i matte.

 85. Nahili

  Til tross for at jeg engang i tiden elsket matte, mistet jeg interessen helt totalt på ungdomskolen. Både i 8 og 9 klasse, fokuserte jeg ikke på matte i det hele tatt. I 10 klasse innså jeg at jeg ikke kunne forsette på den måten. Jeg fikk god hjelp av lærerne mine, men trengte ekstra hjelp fordi jeg hadde ufattelig mye å ta igjen. Det var da jeg fant Matematikkhjelperen.

  Det tok ikke så langt tid før jeg så på matematikk på en helt annen måte. Matematikkhjelperen, er utrolig flink til å lære bort, ikke minst tolmodig. Hun gir seg ikke før du har fortsått oppgaven, uavhengig om det tar flere timer. Jeg er veldig takknemlig for all den hjelpen jeg har fått av henne!

 86. Lars

  Jeg skulle ta matematikk som privatist og tenkte at dette fikser jeg selv.

  Når eksamen nærmet seg med stormskritt og jeg var like blank var gode råd dyre.

  Heldigvis fant jeg Hanan ved noen kjappe søk på google.
  Det skulle ikke mange timene til før jeg fikk en betydelig bedre forståelse innen faget.

  Jeg kunne senere den sommeren sende sms til Hanan om at jeg hadde bestått i matematikk og kunne nå endelig studere på Universitet/høyskole.

  Dette hadde jeg ikke klart uten Hanan/Matematikkhjelperen